Rescaten a un ancià amb hipotèrmia que havia quedat atrapat per la pluja en un arrossar en Massanassa

El conductor, veí de Catarroja, tornava a casa pel camí del Saler quan el seu cotxe va ser arrossegat a un arrossar
L'ancià va patir una hipotèrmia | Pixabay

Esta matinada de divendres, un home de 76 anys, veí del municipi de Catarroja, en la comarca de l'Horta Sud (València), ha sigut rescatat després de passar més de sis hores aïllat en un motor de reg en sofrir un accident amb el seu cotxe i quedar atrapat per les pluges, que tancaren tots els camins pròxims al lloc a on es trobava l'ancià, molt prop de l'Albufera

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', diferents policies de Massanassa, de la Guàrdia Civil i bombers del Consorci Provincial han pogut salvar a l'ancià, que havia avisat de la seua ubicació cap a les 19.15 hores, però a causa del fred, quasi no podia articular paraula i els equips de rescat feia hores que no podien contactar amb ell.

L'home de 76 anys, que presentava símptomes d'hipotèrmia greu, ha sigut traslladat en una ambulància del Servici d'Assistència Mèdica Urgent (SAMU) a l'hospital La Fe de València.

El cotxe va quedar atrapat

El seu cotxe ha sigut trobat en un arrossar pròxim, a on havia caigut per les pluges quan tractava d'arribar a casa. La gota freda va sorprendre l'home en la carretera  del Saler cap a Catarroja, però en estar tallat el túnel va optar per travessar uns camins secundaris. Allí va ser a on finalment el seu cotxe es va quedar enfangat.

El conductor va eixir per la finestra del cotxe i va buscar refugi en una caseta d'un motor de reg. Des d'este lloc va alertar al telèfon d'emergències 112 indicant la seua posició aproximada, encara que es trobava molt desorientat.

L'home era incapaç d'articular paraula

Les autoritats i els bombers van travessar els camps d'arròs enfangats per rescatar a la víctima. Cap a les 01.30 hores, els agents localitzaren a l'ancià, amb símptomes d'hipotèrmia, i sense poder articular paraula. 

Els bombers assistiren a l'home donant-li una manta tèrmica i després una ambulància el va evacuar fins a l'hospital La Fe de València. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen un local amb menors consumint droga, sense mascareta ni distància en Elx" "Intenta assassinat amb una navalla a un home en Ontinyent"