Rescaten cinc cadells de gos abandonats en un contenidor de Benicarló amb símptomes d'asfíxia

Dos persones estrangeres van ser qui donaren l'avís a la Guàrdia Civil
Rescaten cinc cadells de gos abandonats en un contenidor de Benicarló amb símptomes d'asfíxia | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha rescatat a cinc cadells de gos que es trobaven a l'interior d'un contenidor de Benicarló, a la comarca del Baix Maestrat, amb símptomes d'asfíxia, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.                  

    

Una patrulla de la caserna d'Alcalà de Xivert, situat a la mateixa comarca,  que havia prestat un servei en l'àrea de descans de l'autopista AP-7 de Benicarló va ser requerida per dos persones estrangeres que anaven amb bicicleta i els van comunicar que, pel que sembla, en un contenidor proper havien sentit uns sorolls i podia tractar-se d'uns gats.                                                           

Es trobaven en una bossa els cinc cadelles amb símptomes d'asfíxia

  

Traslladats al contenidor, els agents, en obrir-ho, van observar que en el seu interior hi havia una bossa de plàstic completament tancada i dins de la mateixa cinc cadells de gos que es trobaven amb els ulls tancats i símptomes d'asfíxia.                                 

Els cadells s'han traslladat a una protectora

  

Una vegada en poder dels guàrdies civils, els cinc cadells van ser traslladats a una protectora d'animals de la localitat castellonenca.                          

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Utilitzaven el seu fill de tres anys per a furtar amb un curiós mètode a València" "ÚLTIMA HORA: Troben morta una anciana desapareguda a València"