Rescaten d'un contenidor de fem a sis gossets en Pego

Els gossets només tenen una o dos setmanes de vida
Rescaten d'un contenidor de fem a sis cadells en Pego | Facebook

L'associació 'A Prop Protectora d'animals de Pego', en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha denunciat a través del seu compte de Facebook un altre episodi de maltractament animal que posa els pèls de punta.

Tal com ha publicat el diari 'Información', la protectora d'animals ha trobat a sis gossets amb una setmana o dos de vida abandonats dins de bosses de fem en un contenidor.

«Com si la seua vida no valguera res! Com si foren fem!», denúncia esta protectora que lamenta la irresponsabilitat dels qui no esterilitzen a les seues mascotes i els abandonen. «Ara sis vides pengen d'un fil».

Troben refugi per als sis cadells

La protectora de Pego ha demanat amb urgència cases d'acolliment amb experiència amb lactants per a salvar a estos cadells, que han de ser alimentats amb biberó cada tres o quatre hores i requerixen molta atenció. Els gossos poden donar-se en adopció de dos en dos o de tres en tres.

Afortunadament, gràcies a la solidaritat de la gent este refugi d'animals d'Alacant ha pogut trobar acolliment per als sis gossets en molt poques hores. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Explota laboralment a 8 persones i treballa com a fals metge en Picassent" "Amenaça de mort a la seua dona en Mislata"