Rescaten a dos dones atrapades en un cotxe en Cheste

Un inspector i un oficial de la Policia Local van conseguir traure-les de l'aigua
L'aigua arrossegava tots els cotxes | Àngel Galán

Les fortes pluges d'este dijous, 5 de novembre, en València provocaren moments de molta tensió i un gran número de persones van haver de ser rescatades dels seus cotxes, atrapats per l'aigua.

Tal com publica el diari 'Levante-EMV', un d'estos rescats es va produir en el municipi de Cheste, en la comarca de la Foia de Bunyol (València), a on dos dones, companyes de treball hagueren de ser rescatades per la Policia Local en quedar atrapades dins de l'automòbil.

Els fets es produïren cap a les 16.00 hores, quan els agents localitzaren diferents vehicles en el polígon industrial Castilla totalment coberts d'aigua. En un dels cotxes trobaren a les dos dones, que no podien obrir la porta del vehicle a causa de la pressió de l'aigua.

L'inspector de la Policia Local de Cheste i un oficial es posaren dins de l'aigua i conseguiren obrir la porta del copilot per salvar a les dos dones, d'uns 40 anys. Les dos víctimes es trobaven en xoc per la situació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un ancià atrapat per la pluja en un arrossar de Massanassa" "Pillen un local amb menors consumint droga, sense mascareta ni distància en Elx"