Rescaten a un home de dins d'un camió en flames després d'un accident en Torrent

El conductor i dos agents de la Guàrdia Civil han sigut traslladats fins a l'hospital 9 d'Octubre de València
Dos agents de la Guàrdia Civil han rescatat al conductor del camió incendiat | Guàrdia Civil de València

Este dissabte, cap a les 16.30 hores, s'ha produït un accident en el quilòmetre 6.000 de la carretera CV-36 a l'altura de la localitat de Torrent, en l'Horta (València), en el que a conseqüència immediata s'ha produït un incendi en el camió accidentat, en el que estava dins el seu conductor atrapat.

Fins al lloc de l'accident s'han mobilitzat diferents dotacions del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València per a fer les faenes de regulació del trànsit i garantir la seguretat viària en el tram afectat. Quan han arribat, han vist en el lloc un camió bolcat i cremant, dins del que estava el conductor atrapat i ferit amb perill de ser pillat per les flames.

A caua de les intenses flamerades i la calor que desprenien, unit a l'imminent perill per la vida del conductor, dos agents de la Guàrdia Civil han entrat dins del camió i han tret al seu conductor, que es trobava atrapat i ferit, pel que dificultava la seua extracció.

Una volta fora, els dos agents de la Guàrdia Civil i el conductor del camió han sigut atesos en el lloc de l'accident pels Servicis d'Emergències Sanitària de la Comunitat Valenciana, i han sigut traslladats amb caràcter greu fins a l'hospital 9 d'Octubre de València per inhalació de fum i lesions en el cos.

Restriccions en la CV-36

Després, els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han apagat l'incendi. A causa de les proporcions i intensitat de l'incendi que ha transcendit fins als camps pròxims,ha sigut necessari restringir diferents accessos de la CV-36.

Ara, les forces del Subsector de Trànsit de València investiguen les causes del sinistre vial i al conductor se li investiga per un suposat delicte contra la seguretat viària.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!