Un accident de trànsit entre dos camions en l'A-7 en Paterna ha provocat retencions de més de 16 quilòmetres

La circulació s'ha vist afectada des de Paterna fins a Sagunt i hi ha hagut complicacions en el trànsit en altres sis carreteres
Han xocat dos camions | Pixabay

L'accident de dos camions en l'autovia A-7, a l'altura de la localitat de Paterna, en la comarca de l'Horta Oest (València) ha provocat embossos circulatoris en els dos sentits d'esta via que han arribat als 16 quilòmetres.

Segons han informat fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT), l'accident s'ha produït cap a les 11.30 hores en el punt quilomètric 326 i des d'eixe moment s'han iniciat els embossos, que han arribat fins a Sagunt i hi ha conseguit el seu punt més àlgid a primera hora de la vesprada, segons les mateixes fonts.

Poc abans de les 17.00 hores han pogut culminar-se els treballs de retirada de la carretera dels dos camions i a eixa hora les retencions eren encara d'uns 10 quilòmetres, tal com ha indicat la DGT.

A demés, s'han produït retencions en la Pista d'Ademuz entre el quilòmetre 9 i 11 a Paterna, en sentit a València, que ha provocat també congestió en la CV-35. Es desconeix l'estat de salut dels conductors dels dos camions

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apunyalen a un home en una fàbrica de calçat en Monòver" "Ferits en xocar dos cotxes en Nàquera"