Dos detinguts per robar a la seu de l'Agrupació Borrianenca de Cultura

Els fets s'han produït a primeres hores de la matinada, després de l'alerta d'alguns veïns i veïnes de sorolls sospitosos

Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la detenció de dos veïns de la localitat, RMB i LM. ME, de 42 i 18 anys, respectivament, com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb força en les coses.

Els fets es van precipitar quan cap a la una de la matinada d'este dijous, quan alguns veïns i veïnes del municipi van alertar de sorolls sospitosos a la seu de l'Agrupació Borrianenca de Cultura (ABC), situada al carrer Encarnació, cantonada amb Vicente Cantos Figuerola de la ciutat. A el lloc es va dirigir una patrulla de el Grup de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Policia Local (GSRE), on es va adonar que l'entrada presentava signes de força, de manera que van iniciar el procediment d'entrada de seguretat en el lloc per registrar el local a la recerca de sospitosos.

De la inspecció de el local va resultar que dos persones van ser sorpreses amagades en una estada de l'immoble, sent detingudes en este mateix moment, prèvia informació dels drets que els assisteixen. als sospitosos els van ser ocupats diversos instruments dels empleats habitualment en este tipo de fets, com una pota de cabra, un tornavís de grans dimensions i una llanterna frontal.

Els desperfectes a la porta d'entrada eren els propis de l'ocupació d'este tipo d'eines. Més significativa va resultar la intervenció de una navalla que per les dimensions de la seua fulla i altres característiques és de les catalogades pel Reglament d'Armes com a arma prohibida, per la qual cosa ha estat remesa a la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil.

Els detinguts han estat traslladats a l'Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana a l'efecte de prosseguir la investigació i determinar si els sospitosos són responsables d'altres robatoris. Presumiblement, els detinguts seran posats a disposició judicial en les pròximes hores perquè l'autoritat judicial determini si sobre els mateixos s'imposa alguna mesura cautelar que garanteixi la seua enjudiciament.

La Policia Local de Borriana ha assenyalat que "una vegada més ha quedat de manifest la importància de la col·laboració ciutadana en el manteniment de la seguretat de la ciutat", motiu pel qual la Policia Local, "dirigeix ​​els seus esforços a promoure la proximitat de l'Cos amb els seus veïns, doncs només des de la implicació de tota la ciutadania i els seus serveis públics és possible crear un entorn segur ".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un possible positiu en el concert de Love of Lesbian" "Micky Molina, detingut en l'aeroport d'Eivissa"