Roben en quatre tendes de telèfons mòbils en centres comercials de València i Alboraia

Ja són coneguts en la policia per cometre esta classe de delictes durant les últimes setmanes
Imatge del centre comercial d'Alcampo | Google Maps

La passada matinada de dissabte 8 de febrer nou membres d'una banda de lladres van entrar a robar en quatre tendes de telèfons mòbils en els centres comercials d'Alcampo, en Alboraia, en l'Horta (València) i en El Saler, en València. Tots ells anaven amb tapats i van furtar diferents mòbils d'alta gamma.

Esta banda de lladres que roba en centres comercials ja és coneguda pels agents de la policia. Els fets van començar a les 02.00 hores de la matinada quan sis lladres van entrar a robar en Alcampo. Mentres estos 6 van trencar les portes metàl·liques amb barres de ferro i van entrar, dos més es van quedar fora dins dels cotxes i l'altre era qui s'encarregava de vigilar la zona, segons informa 'Las Provincias'.

El vigilant de seguretat els va vore i ràpidament va activar les alarmes per a avisar a la Guàrdia Civil, però els assaltants van actuar en només 4 minuts i van escapar. Van atracar la tenda d''Orange', un robatori que va quedar gravat en les càmeres de seguretat.

Hores després van robar en El Saler

Una hora més tard, els mateixos lladres van anar fins al centre comercial El Saler. Van seguir els passos que ja van fer quan entraren a robar el 13 de gener: entraren per una de les portes d'emergència i, després, van trencar les persianes de les tendes de mòbils de Samsung i Vodafone.

Igual que en Alcampo, els assaltants van actuar molt ràpidament i van furtar en les dos tendes en pocs minuts. A demés, també van anar a furtar en els cines ABC El Saler, que estaven oberts en eixe moment. Després de rebre l'alerta de robatori, diferents patrulles de la Policia Nacional van anar fins allí, però els lladres ja no estaven.

Moments després, dos policies van vore l'Audi Q7, un dels cotxes que gasta la banda, en la rodona de les àncores en l'eixida de València, però no els van poder pillar,

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en un accident de moto en Alcublas" "Urgent: Evacuen un edifici en Aldaia en afonar-se la teulada"