Detenen a una dona per enviar fotos íntimes del seu ex en el lloc de treball en Alcoi

Ella volia que el despatxaren perquè no havia superat que ell la deixara
La dona va enviar les fotos per correu electrònic al treball del seu ex | Pixabay.

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant) a una dona que, presumptament, ha difós fotografies de contingut sexual de la seua exparella entre els familiars de la víctima i els seus companys de treball amb l'objectiu que el despatxaren.

La investigació es va iniciar quan el perjudicat va interposar una denúncia en la que explicava que havia conegut per motius laborals a la dona, amb la que va iniciar una relació d'amistat que, cada vegada, va anar fent-se més estreta i íntima. En eixe context, l'home va enviar voluntàriament fotos íntimes a la sospitosa, segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Passat un temps, el denunciant va decidir posar fi a la relació però la dona, pel que pareix, no va acceptar la ruptura i va decidir difondre les imàtgens íntimes que posseïa. L'ara detinguda, suposadament, va enviar les fotografies de caràcter sexual al domicili de la víctima a través de tres cartes postals. També les va difondre en l'empresa a on treballen per correu electrònic.

Segons pareix, la dona pretenia perjudicar a l'home tant en l'esfera personal com professional i, fins i tot, va intentar que la víctima perdera el seu lloc de treball. Els agents encarregats del cas van detindre a la dona, de 47 anys, pels delictes de descobriment i revelació de secrets. El Jutjat d'Instrucció Número Huit d'Alacant encarregat del cas va imposar una Ordre d'Allunyament i prohibició de comunicació de la detinguda amb el perjudicat.

Este delicte de descobriment i revelació de secrets es coneix com 'sexting', una modalitat delictiva «molt de moda en l'actualitat», segons la Policia Nacional, que ha explicat que consistix en el fet que la víctima es fa fotos íntimes i d'índole sexual per a, després, enviar-les de manera voluntària a una altra persona i esta última, sense permís de la víctima, les difon a terceres persones amb la finalitat de causar-li un perjuí.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴 ALERTA: Nova violació múltiple d'una xica en Girona" "😨 INEXPLICABLE: El detall de la desaparició de Blanca Fernández que ningú entén"