S'inicia la construcció d'una nau logística de 5.700 m2 a Riba-roja del Túria

Tindrà el certificat Verd
Projecte de com serà la nova nau industrial | TPF Consultora

 

TPF Consultora, empresa situada en l'epicentre de la zona logística de Riba-roja de Túria, comercialitza una nau logística de 5.700 metres quadrats en el Sector 13 d'aquest municipi de la província de València. El començament d'obres a principis de desembre finalitzarà amb el posicionament en el mercat d'un immoble destinat a logística amb innovacions d'última generació. Es tracta d'un projecte en el qual la consultora ha realitzat la compra del solar i la conceptualització de producte per a Family Office Valenciana, amb qui ja ha construït i comercialitzat més de 40 000 metres quadrats.

Projecte de com serà la nova nau industrial | TPF Consultora

 

La nau logística, el projecte de la qual i direcció d'obra està realitzant per l'Enginyeria Aspor, empresa del mateix grup que TPF, comptarà amb les últimes tecnologies en matèria logística i obtindrà la Certificació VERDA que avala les estratègies de sostenibilitat que incorpora l'immoble. L'entitat independent GBCe s'encarregarà de valorar la nau, construïda sobre la base d'una estratègia que perseguix l'obtenció de la certificació de 3 fulles (unitat de mesura del grau de compromís amb la sostenibilitat en la construcció). Es tracta d'un immoble logístic d'última generació amb huit molls de càrrega de 10 tones i una altura mínima de 10,35 metres. A més de les innovacions en la seua concepció i desenvolupament (amb instal·lació contra incendis, hidrants, alarma, il·luminació tipus LED i instal·lació de veu i dades en la part d'oficines), la nova nau logística compta amb accés directe al nus de comunicacions format per les vies A-3 i A-7 i es troba a tan sols 9 quilòmetres de l'aeroport i a 25 del Port de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Centre de Formació d'Adults d'Almussafes obté 53.000 euros de subvenció" "Detingudes tres persones després d'un tiroteig i d'intentar furtar en la tenda Louis Vuitton de València"