Sorprenen in fraganti un home que furtava gasoli i bateries de tràilers a Vilavella

La policia ha recuperat fins a 150 litres de gasoli furtat
Imatges de les bateries recuperades per la policia | Policia Local Vilavella

 

Un individu va ser sorprés in fraganti mentre furtava gasoil d'un camió a Vilavella, a la Plana Baixa. L'home va ser sorprés per un agent de la Policia Local del municipi mentre feia rondes rutinàries la passada nit de Nadal. Segons s'ha informat, a l'home també se'l relaciona amb la sostracció de bateries de tràilers. Segons fonts municipals, el descobriment ha ocorregut per la zona nord del poble quan al voltant de les 5.00 hores del matí, es va observar un Volkswagen que pareixia sospitós. Després de realitzar una inspecció ocular, va comprovar que en el seu interior hi havia a més, dos bateries de camió, que semblaven sostretes.

Posteriorment es va comprovar a qui pertanyia el cotxe mitjançant la matrícula. El vehicle figurava com a furtat i s'havia gastat per a cometre un robatori en un bar d'una altra població, segons ha avançat 'El Periódico Mediterráneo'. Per tant la policia va començar a sospitar que els ocupants del turisme identificat pogueren estar actuant en la localitat i van realitzar una batuda per la zona. El policia local va acabar descobrint que algú estava furtant gasoli d'un dipòsit d'un camió estacionat.

Després d'identificar al lladre, que va ser sorprés in fraganti, va ser detingut i posat a disposició judicial.  No es descarta, segons fonts municipals, que hi haja més persones implicades. La Policia va intervindre i recuperar un total de 150 litres de combustible, que estaven emmagatzemats en diverses garrafes, i també van recuperar dos bateries i el cotxe sostret, així com diverses ferramentes utilitzades per a cometre els fets. S'alerta des dels ajuntaments que aquestos tipus de delictes es produïxen al llarg de tot l'any però augmenten durant la campanya de recol·lecció de cítrics. Per això alguns ajuntaments intensifiquen la vigilància en algunes zones perifèriques del casc urbà on estacionen camions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos detinguts per un robatori amb una navalla a dos menors a Castelló" "ATENCIÓ: Dos ferits en un accident a la CV-795"