Quatre surfistes i tres banyistes sancionats en Alacant durant el primer matí d'eixides deportives

La Policia recorda que està prohibit el bany
La Policia Local d'Alacant ha establit dispositius especials per a la desescalada | Ajuntament d'Alacant

 

Durant este matí de dissabte, la Policia Local d'Alacant ha sancionat a quatre surfistes i a tres banyistes en la franja horària de 6 a 10 hores i ha recordat que les platges i els parcs estan tancats. Els agents insistixen que «s'ha d'evitar ajuntar-se amb altres persones en el carrer o que, per a fer deport, que ha de fer-se individualment, és molt important guardar les distàncies, seguir totes les instruccions i respectar els horaris establits per a cada franja d'edats».

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha fet una crida a «extremar tots al màxim les mesures de prevenció i no oblidar que seguim en confinament i hem de complir les normes establides en l'estat d'alarma perquè continuen havent-hi contagis i morts, i hem de ser molt conscients d'això i actuar amb molta responsabilitat social  per a evitar fer passos arrere».

 

L'operatiu especial vetlarà este cap de setmana, en la fase de la desescalada, per l'estricte compliment de les disposicions establides per l'Estat i es recorda que el tancament de les platges implica no només la prohibició de bany, sinó també l'accés i estada en la zona d'arena, a demés de l'ús de les instal·lacions. A demés, no es permeten accions com pescar, banyar-se o fer qualsevol activitat en estes zones.

 

51 denunciats en l'operatiu del primer de maig

En l'operatiu del primer de maig, els agent de la Policia Local d'Alacant han denunciat a un total de 51 persones per desobediència i han multat a alguns ciutadans per passejar per la platja o jugar a voleibol. A demés, s'han disolt grups i aglomeracions en els voltats del castell de Santa Bàrbara i s'ha intervingut en dos festes en l'avinguda de la Condomina i en Afrodita.

 

En esta jornada, durant la vesprada, s'han registrat la majoria de sancions amb un total de 39 multes i s'han interceptat en els controls fixos i mòbils a un total de 714 vehicles, amb la identificació de 740 persones. A demés, els agents també han hagut de dissoldre grups de persones en el carrer del Verger, les avingudes del Catedràtic Soler, de Lorenzo Carbonell, del Deportista Ramón Mendizabal i en la plaça del Sol.

 

El regidor de Seguretat ha agraït a la Policia Local «l'excepcional treball que està fent dia a dia per a garantir la seguretat, protegir a la ciutadania en la nostra ciutat i poder guanyar, d'esta manera, la batalla contra la COVID», i al seu torn ha assegurat que «la tornada a la normalitat serà possible si tots complim amb responsabilitat social les mesures, horaris i normes establits amb els que evitarem un repunt de contagis».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!