URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

Tanquen un edifici del carrer Viana de València per drogues i prostitució

La Policia Local i un informe de Sanitat han sigut clau en esta operació
L'edifici, situat davant d'un solar abandonat | València Diari

 

La Policia Local de València ha clausurat i tapiat un edifici situat al carrer Viana, 11, degut a les activitats il·legals que es portaven a terme allí. Consum i venda d'estupefaents, prostitució i tot un conjunt de pràctiques que tenien la finca en un estat d'insalubritat que ha sigut corroborat per un informe de Sanitat per al seu tancament definitiu, segons ha informat Levante-EMV.

 

Les activitats que es venien desenvolupant en este edifici del barri de Velluters provocaven des de feia mesos les queixes del veïnat, que denunciaven el consum de drogues en la via pública i negocis de prostitució a plena llum del dia. Fins i tot, un menor es va punxar amb una xeringa abandonada en un parc del barri.

Un menor es va punxar amb una xeringa

A més, una dona major que vivia en l'edifici va ser atesa i traslladada pels Serveis Socials davant la falta de recursos econòmics que patia i les condicions precàries en què vivia.

 

En la finca, situada davant d'un solar on s'acumulaven residus, va arribar a haver un incendi el dia 30 d'abril on va resultar ferit un bomber, després que la Policia Local haguera aconseguit tapiar l'entrada però s'hagueren colat diverses persones en l'interior.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram