Tornen els bous a 'Las Ventas' el 2 de maig

L'espectacle, de caràcter benèfic, se celebrarà amb aforament limitat per a commemorar la festivitat regional

La Comunitat de Madrid ha guanyat el pols que des de fa setmanes tirava al Ministeri de Sanitat per a aconseguir que el pròxim 2 de maig hi haguera una correguda de bous en la plaça de 'Las Ventas', en la capital.
Segons han informat fonts del Govern autonòmic, finalment tindrà lloc l'esdeveniment, que coincideix amb la festivitat regional. L'espectacle estava amenaçat per les restriccions per la pandèmia del coronavirus i tindrà caràcter benèfic.


L'esdeveniment tindrà un aforament limitat, d'acord amb la Comunitat de Madrid. Les entrades anticipades per al festeig taurí del 2 de maig, que comptarà amb la presència de Diego Ventura, Enrique Ponce, El Juli, José María Manzanares, Miguel Ángel Perera, Paco Ureña i el novillero Guillermo García, es van esgotar en tot just unes hores.


La Comunitat de Madrid no és l'única que celebra corregudes de bous en plena quarta ona de la pandèmia, ja que altres regions, com Andalusia, també ho fan, encara que el Govern regional està pendent de la interpretació d'una norma publicada en el BOE el 23 de març per a conéixer quins són els aforaments permesos en estos espectacles.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Has rebut una oferta de Mercadona?: És una estafa" "Busquen a dos xiquetes i el seu pare desapareguts a Tenerife"