Tres menors detinguts per destrossar el Betlem municipal d'Almoradí

L'estimació del valor dels danys causats ascendix, segons el consistori, a 2.400 euros
Han destrossat el Betlem municipal | Cedida

La Guàrdia Civil d'Almoradí, en la comarca del Baix Segura (Alacant), ha detingut a tres menors, de 14 i 15 anys, després de ser identificats com a presumptes autors en la comissió d'un delicte de danys, per destrossar diferents estructures del pesebre municipal d'Almoradí.

El passat 12 de gener un representant de l'Ajuntament d'Almoradí va interposar una denúncia en la Guàrdia Civil d'esta localitat, ja que segons va declarar, una o diferents persones havien accedit a la carpa a on estava instal·lat el pesebre municipal. Una volta dins, van destrossar diferents peces de diferents grandàries col·locades encara en el pesebre, que a causa de la pluja no havien pogut ser desmuntades. L'estimació del valor dels danys causats ascendix, segons el consistori, a 2.400 euros. 

Per a trobar als autors va ser fonamental el treball fet per l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Almoradí. Els agents van saber que dos menors havien accedit a l'interior de la carpa a on estava instal·lat el Betlem, durant la vesprada en què es van cometre els fets. Mentres, un tercer esperava en els voltants, vigilant que no vinguera ningú i arribat el cas, poder avisar-los. 

Després de fer diferents investigacions i gràcies a la col·laboració ciutadana, que es va convertir en una peça molt important per a trobar a estes persones,  els agents van saver que els autors eren tres menors d'edat. Tots ells han sigut detinguts per un delicte de danys i llocs en llibertat amb càrrecs, baix la custòdia dels seus pares, per ordre de la Fiscalia de Menors d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferides 6 persones en un accident de trànsit en l'A-7" "Peguen una pallissa a un home lligat a una cadira en València"