Mor un treballador en quedar atrapat per la porta d'un cami贸 en Xirivella

El xic havia sigut ingressat en estat cr铆tic en l'Hospital la Fe de Val猫ncia
Ha quedat atrapat per la porta d'un cami贸 | Pixabay

Actualitzaci贸 16/12/2020 a les 09.00 hores. El treballador de 29 anys que va ser ferit en quedar atrapat per la porta d'un cami贸 en un pol铆gon industrial de la localitat de Xirivella, en la comarca de l'Horta (Val猫ncia), ha mort en l'Hospital la Fe a conseq眉猫ncia de les fortes lesions.

Segons ha avan莽at el diari 'Las Provincias', el xic va ingressar en estat cr铆tic en la Fe i, a pesar dels treballs i l'esfor莽 dels sanitaris, ha acabat perdent la vida.

Un treballador ferit en quedar atrapat per la porta d'un cami贸 en Xirivella

Este mat铆 de dimarts, cap a les 09.40 hores, s'ha produ茂t un accident laboral quan un xic de 29 anys ha quedat atrapat per la porta d'un cami贸 en el pol铆gon industrial Mare de D茅u de la Salut de la localitat de Xirivella, en la comarca de l'Horta (Val猫ncia), pel que ha acabat ferit.

El Centre d'Informaci贸 i Coordinaci贸 d'Urg猫ncies de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambul脿ncia del Servici d'Ajuda M猫dica Urgent (SAMU), i el seu equip m猫dic ha assistit al treballador, qui presentava un traumatisme cranioencef脿lic.

Una volta estabilitzat, el xic ha sigut traslladat fins a l'Hospital la Fe de la ciutat de Val猫ncia. A hores d'ara es desconeix l'estat actual de la v铆ctima.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Salven a una xiqueta de 2 anys que estava inconscient enmig del carrer en Val猫ncia" "Rescaten a 6 gossos abandonats que estaven en l'A-7"