Dos treballadors ferits lleus per la caiguda d'un andami en Torrent

Els fets s'han produït en el carrer de José Iturbi
S'han desplaçat dotacions de bombers dels parcs de Torrent i Paterna | CPBV

Dos treballadors han resultat ferits lleus este dimecres per la caiguda d'una andami en el carrer de José Iturbi de la localitat de Torrent, en la comarca de l'Horta Oest (València).

Els fets s'han produït poc abans de les 12.30 hores, quan s'ha donat avís que la caiguda d'un andami havia afectat a alguns treballadors que es trobaven en el carrer de José Iturbi de la població, informa el Consorci Provincial de Bombers.

Fins al lloc s'han desplaçat dotacions de bombers dels parcs de Torrent i Paterna, en la mateixa comarca, comandaments de Torrent i oficial del Consorci. També s'ha disposat d'un vehicle d'altura, que ha revisat i retirat l'andami.

Els treballadors han patit ferides lleus i han sigut assistits per un metge d'Atenció Primària. Posteriorment, han sigut traslladats en ambulància de Transport No Assistit (TNA) a l'Hospital General, detalla el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Usen a menors per a furtar en 8 comerços en Tavernes de la Valldigna" "Afectats per inhalar fum en un incendi en Massanassa"