Trenca el nas al seu examinador del permís de conduir després de suspendre la prova

L'examinador va acabar a l'hospital amb lesions cervicals
Trenca el nas al seu examinador del permís de conduir després de suspendre la prova | Atresmedia

Un jove que es presentava a l'examen pràctic de conduir a Vilafranca del Penedès (Barcelona) va agredir al seu examinador després de suspendre la prova, trencant-li el nas i causant-li danys cervicals. L'home va haver de ser traslladat a l'hospital a conseqüència dels colps.


La UGT de Catalunya ha denunciat l'atac davant la Direcció General de Trànsit. Segons el sindicat, el presumpte agressor no va dubtar a atacar a l'examinat quan aquest va anar a deixar la documentació de la jornada laboral.

El presumpte agressor, detingut

 

Els Mossos d'Esquadra ja han detingut al sospitós i han activat el protocol corresponent en aquesta mena de casos.


"Portem anys denunciant les situacions que pateix el personal examinador en l'exercici de la seua labor professional", ha explicat UGT en declaracions recollides pel diari 'El Mundo'.


"Continuem reclamant zones segures d'examen, tant des del punt de vista de les condicions adequades, lloc per a aixoplugar-se, lavabos, punts d'aigua..., fins a la presència de forces de seguretat per a evitar successos com el de Vilafranca", sostenen.


El sindicat, a més, ha portat la denúncia a la Direcció General de Trànsit perquè vaig actuar contra aquesta  situació.

Hemorràgia nasal

 

L'Associació d'Examinadors de Trànsit (Asextra), per part seua, descrivia així el succeït: "L'agressor havia sigut examinat d'una prova de circulació al llarg del matí i en comptes d'abandonar la zona d'examen a la seua finalització, va esperar de manera premeditada a l'examinador per a exigir-li novament explicacions".


A continuació, i sense mediar més paraules, "li va propinar una punyada en la cara, tirant-lo al sòl i provocant-li una forta hemorràgia en el nas, trencament del septe nasal, fuetada cervical i lesions encara per determinar a l'espera de l'evolució".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"S'incendia un camió carregat de gasoil després d'un accident a Soneja" "Alerten perquè no t'estafen amb les monedes de dos euros"