Tres dones més declaren contra Jorge, l'acusat de matar a Marta Calvo

Sis testimonis han declarat contra el presumpte assassí i hi hauria més víctimes que no s'han atrevit a fer-ho
A Jorge Ignacio P.J. se li atribuïxen tres morts | Twitter

Tres dones més declaren contra Jorge Ignacio P. J., el presumpte assassí de Marta Calvo, la jove d'Estivella (Camp de Morvedre, València) desapareguda en Manuel (Ribera, València) el passat 7 de novembre. Amb estos tres últims, ja són sis els testimonis que coincidixen en què Jorge els va introduir cocaïna en els genitals contra la seua voluntat. Ara com ara, ja són tres morts les que se li atribuïxen: la de Marta Calvo; la de la brasilera Arliene Ramos, morta el passat 3 d'abril de 2019; i la de la colombiana Lady Marcela Vargas el passat 15 de juny.

Segons ha avançat 'Levante-EMV', els testimonis d'estes sis víctimes són crucials per a poder seguir per la via d'investigació que identifica esta forma d'actuar com el modus operandi d'un assassí en sèrie o, com a mínim, d'un depredador sexual.

Hi ha més víctimes que no volen declarar

A demés, estes sis dones, que han declarat davant dels agents, no serien les úniques víctimes de Jorge Ignacio P. J., segons afirmacions del mateix mitjà citat. Els investigadors del grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil de València, format per agents de la secció de delictes contra les persones i la mateixa Unitat Central Operativa (UCO), haurien donat amb altres testimonis de dones, que no s'han atrevit a donar el pas de declarar oficialment per por, ja que es trobarien en situació irregular en Espanya.

Durant les primeres setmanes de la investigació i a causa del revol mediàtic que va causar el cas de Marta Calvo, tres dones, de nacionalitat espanyola, van acudir a diferents casernes a declarar que havien sigut víctimes de Jorge Ignacio P. J. Eixes declaracions sí que es van fer públiques. Ara, la magistrada del Jutjat d'Instrucció número 6 d'Alzira manté baix secret les declaracions de les altres tres dones, que apunten en la mateixa direcció i serien essencials per a poder fer una acusació conjunta contra Jorge, a on s'inclourien tres morts i sis intents amb el mateix modus operandi.

Continua la busca del cos de Marta Calvo

Més de dos mesos després de la desaparició de Marta Calvo i de què Jorge Ignacio afirmara haver trossejat el seu cos, continua la busca de les restes de la xica en l'abocador de Dos Aguas, en la Foia de Bunyol (València), a on encara no s'ha produït cap avanç.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un kamikaze xoca contra una casa després d'una persecució policial en Benicàssim" "L'exfutbolista i surfista espanyol Diego Bello, mort a tirs per la policia filipina"