L'autòpsia confirma que la xica trobada morta en Elx va ser estrangulada

La investigació continuarà oberta
Troben un cadàver en una séquia d'una pedania d'Elx | Google

Actualització 08/11/2020 a les 10.15 hores. L'autòpsia feta este dissabte, 7 de novembre, al cadàver trobat en una pedania d'Elx ha confirmat que la mort es va produir per un estrangulament

Segons han informat fonts policials, la víctima és una funcionària de l'Administració de Justícia d'Elx (Alacant), que havia eixit a passejar al seu gos. Els forenses han pogut comprovar que Alícia, la xica presumptament assassinada no va poder defendre's.

A demés, les proves han determinat que l'atac a la xica va ser per l'esquena i que va tindre lloc el crim dins de la séquia a on va aparèixer la víctima morta. Fins al moment, la Policia no ha dut a terme cap detenció, encara que les autoritats seguixen investigant el cas.

Investiguen les causes de la mort d'una xica trobada en una séquia en Elx

Actualització 07/11/2020 a les 10.30 hores. El jutjat de Guàrdia d'Elx va obrir esta nit de divendres una investigació per esclarir la mort d'una xica, d'uns 30 anys, que va aparèixer morta en una finca molt pròxima a la pedania la Foia, en el terme municipal d'Elx.

Els investigadors no descarten cap hipòtesi. La xica ha sigut identificada i avisaren als familiars de la seua mort. Tal com pareix, el cos de la xica va ser descobert per un veí en una séquia plena d'aigua a causa de la gota freda.

Segons han explicat fonts del mateix veïnat al diari 'Información', la xica es trobava passejant al seu gos. De fet, uns agents localitzaren a un gos molt prop del lloc dels fets. Cap a les 21.00 hores va arribar la magistrada de guàrdia amb el forense i es va procedir al rescat del cadàver.

Presumptament, la víctima presentava algun colp, a conseqüència d'una caiguda, encara que els agents van a continuar investigant les causes de la mort.

Investiguen l'aparició d'un cadàver en una séquia en Elx

Esta vesprada de divendres, 6 de novembre, la Policia Local i Nacional d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), ha trobat en una finca de la pedania la Foia, en el terme municipal d'Elx, un cadàver situat en una séquia.

Segons ha explicat el diari 'Información' presumptament un veí ha alertat de la presència del cos sense vida d'una persona. A hores d'ara, els agents i l'equip forense treballa per esclarir les causes de la mort.

Els agents han col·locat unes quantes llums d'alta intensitat en la zona per a poder treballar. La Policia encara no ha pogut confirmar si es tracta d'una mort violenta, però hi ha un gran número d'agents en la zona. El cos ha aparegut dins d'una séquia. Fins al lloc dels fets també s'han desplaçat els bombers per a rescatar el cadàver.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Indemnitzen a un home per una caiguda al carrer en València" "La protectora de Sueca inundada demana ajuda per a salvar als seus gossos"