Troben el cos de Guillermo Llidó, de 65 anys, en una séquia de Sueca

Havia desaparegut el divendres de vesprada
Imtge d'arxiu d'una séquia | Maps

 

Este diumenge a migdia ha sigut trobat el cos sense vida de Guillermo Llidó, veí de 65 anys de Sueca, que havia desaparegut el divendres. El cadàver ha sigut trobat en una séquia en la zona de l'IES Joan Fuster, prop d'un sequer al costat de l'antiga panificadora del municipi.

El diumenge de matí s'havien mobilitzat unes quantes decenes de veïns del poble per a intentar trobar-lo i havien fet difusió d'un cartell de la Guàrdia Civil que el descrivien per a possibilitar trobar-lo, tal com avança el diari 'Levante'. A més, en la busca també participaven huit guies amb cinc gossos ensinistrats de l'ONG Intervenció, Ajuda i Emergències (IAE), segona explica 'Las Provincias'.

Han trobat el cos en una séquia sense aigua i tapat per la brossa. No presentava signes de violència, cosa que ha fet pensar als investigadors que pot tractar-se d'una mort accidental, a causa d'un bac o un desmai, i d'un colp en el cap. El cos ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l'autòpsia.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"VALÈNCIA: Massatgista abusa sexualment de 2 dones en la clínica" "L’exparella de Pilar Rubio contra la premsa rosa"