Troben una dona major amb Alzheimer que s'havia escapat de sa casa en Onda

La dona ha dit a la policia que se'n anava a Rubielos de Mora
Imatge d'Arxiu | Cedida

 

La Guàrdia Civil ha trobat en la carretera CV-20, sentit Montanejos, en el terme municipal de Fanzara, en la comarca de l'Alt Millars (Castelló), a una dona d'avançada edat amb alzheimer que anava caminant baix la pluja amb una bossa amb objectes personals i que se n'havia anat de la seua casa en Onda la Plana Baixa (Castelló), en una distracció dels seus familiars.

 

Segons ha informat la Guàrdia Civil, en preguntar-li per què estava caminant per la carretera en estat d'alarma, la dona ha contestat que es dirigia a Rubielos de Mora (Terol), que havia anat a visitar al seu fill en la localitat d'Onda i que havia d'acudir a cuidar als seus animals.

 

La Policia l'ha tornat a sa casa

Amb una resposta tan «estranya», els guàrdies civils novament li han preguntat si algú l'havia portada en cotxe, al que ha contestat que no, que ella es desplaçava caminant fins a Rubielos, que li quedava poc trajecte i que no era necessari un vehicle.

 

Els agents han començat a sospitar que la persona es trobava desorientada i amb possibilitat de patir algun tipus de demència o alzheimer, cosa per la que han decidit introduir-la en el cotxe policial i fer les gestions pertinents per a localitzar als seus cuidadors.

 

Després d'unes hores de cerca, finalment l'han tornat a sa casa en la localitat d'Onda, a on els seus familiars han confirmat la seua malaltia i han lamentat la «distracció» que havien tingut.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!