Troben a una dona morta en els banys del Festival de les Arts

La dona, d'uns 40 anys, va ser trobada esvaïda en els banys per una amiga

Esta matinada, una dona de 40 anys ha mort en el Festival de les Arts després de sofrir una parada cardiorespiratòria. Segons les primeres informacions, va ser una amiga de la morta qui la va trobar en un dels banys del festival esvaïda. Malgrat els intents, els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la seua vida.

Un final del Festival de les Arts dramàtic

Tot courria a la matinada ja que els fets han tingut lloc a les 3 d'esta passada matinada, coincidint amb el final de la primera jornada del Festival de les Arts, que se celebra este cap de setmana a València. A esta hora, una dona ha trobat a la seua amiga esvaïda en un dels banys que el festival ha instal·lat a l'entorn dels llacs del Museu de les Ciències.

Maniobres de reanimació immediatament

Agents del Cos Nacional de Policia han iniciat ràpidament les maniobres de reanimació in situ, a l'espera de l'arribada dels serveis sanitaris d'emergència que han rellevat als policies en la reanimació de la dona durant 45 minuts. No obstant això, els esforços per salvar la vida de la dona no van tenir èxit i es va avisar els serveis judicials a les 3.45 de la matinada perquè procediren a l'aixecament del cadàver.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Policia Nacional deté a una dona a la qual li constava una ordre europea de detenció" "El dard d'Isa a Kiko Rivera: 'No he de felicitar-lo per a reprendre la relació'"