Troben un home assassinat a colps en El Puig

El cos de l'indigent portava quasi un mes sense vida i tenia les extremitats momificades
Imatge d'arxiu | València Diari

 

 

A altes hores de la matinada del divendres ha aparegut a la localitat valenciana d'El Puig el cos sense vida d'un indigent d'origen romanés, Daniel I. B., d'uns 45 - 50 anys amb les extremitats momificades. Segons informa l'autòpsia realitzada per l'Institut de Medicina Legal de València, la víctima va morir com a conseqüència de rebre diversos colps molt forts al cap amb un objecte contundent. A més a més, el primer anàlisi forense ha confirmat que el cos portava quasi un mes sense vida, el que justificaria l'avançat estat de descomposició en què es trobava.

 

El cos sense vida de Daniel I. B. va ser trobat en un bloc d'habitatges abandonats a l'avinguda del Mar, entre la Pobla de Farnals i El Puig. La veu d'alarma va ser donada per altre indigent que també pernoctava per la zona, una localització a què solen acudir molts joves per fumar i on protagonitzen incidents. Tal com va afirmar una veïna, "en aquella zona, cada dos per tres està la policia i la Guàrdia Civil perquè sempre hi passen coses, és un perill que encara ocórreguen aquestes coses". "L'Ajuntament d'El Puig té una ordre de demolició d'aquests edificis propers a la Pobla de Farnals, no obstant això, ningú vol fer-se càrrec de les espesses" va declarar la veïna d'El Puig.

 

L'encarregat d'alçar el cadàver va ser el jutjat de guàrdia de Massamagrell, que en apreciar indicis de criminalitat, el grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació. Més tard, el grup de Criminalística varen estar recollint a l'escena del crim buscant proves que incriminen al presumpte o presumptes autors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram