Troben a un poni a Alacant i busquen al propietari

Avisen als ciutadans que si alguna persona ha perdut al poni, es pose en contacte amb la Policia Local

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local d'Alacant ha rescatat a un poni que es trobava en l'avinguda del Pare Ángel Escapa, traslladat a la Protectora d'Animals.

Des de l'Ajuntament avisen als ciutadans que si alguna persona ha perdut al poni, es pose en contacte amb el cos de la Policia Local.

Segons fonts policials, la vesprada del dimecres, al voltant de les 18.30 hores, veïns de la zona van alertar a la Policia que en una zona pròxima a una carretera es trobava un poni que podia ser atropellat.

La unitat de Barri de la Policia Local va traslladar dos unitats, localitzant al poni i tranquil·litzant-lo aconseguint rescatar-lo.

Els agents van realitzar una inspecció per la zona per a intentar localitzar als amos de l'animal, sense que ningú fora responsable del poni, davant tals fets els agents es van posar en contacte amb la Protectora d'Animals perquè donara trasllat i atenguera este poni.

L'animal estava en bones condicions higièniques, no presentava cap lesió ni es trobava desnodrit, i va ser traslladat a la Protectora.

Així mateix els agents han obert diligències per a localitzar als amos del poni i poder esbrinar si s'havia escapat d'alguna finca o lloc pròxim.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La sarna sarcòptica posa en perill a la fauna salvatge de la Comunitat Valenciana" "A la presó, el germà de l'acusat per l'assassinat de Wafaa"