Troben restes humanes en la fossa a on van aparéixer els cossos de les xiquetes d'Alcàsser

Els forenses estan analitzant els ossos que una parella va trobar casualment en el lloc a on Toñi, Miriam i Desirée van ser violades i assassinades
Troben restes humanes en la fossa a on van aparéixer els cossos de les xiquetes d'Alcàsser | València Diari

 

Macabra trobada la que ha realitzat una parella en la fossa a on van aparéixer els cossos de Toñi, Miriam i Desirée, 'les xiquetes d'Alcàsser'. Durant una visita al paratge a on les tres menors van ser brutament violades i assassinades, els dos membres de la parella es van sorprendre en descobrir primer una falange i, seguidament, tres ossos més.

Ara, dos antropòlegs forenses estan examinant les quatre restes òssies que van aparéixer, amb l'objectiu d'establir si pertanyen al cos d'una de les tres xiquetes que van tindre amb l'ai al cor a tots els valencians l'any 1992. De moment, han confirmat que els quatre ossos es corresponen amb falanges humanes, si bé no han pogut determinar ni l'edat ni el sexe de la persona a la que pertanyien. Ho explica el diari 'Las Provincias'.

Un jutge determinarà si els ossos es traslladen a un laboratori

La Unitat d'Antropologia Forense de l'Institut de Medicina Legal de València ha confirmat este mateix dilluns que les restes són molt antigues. Concretament, la informació va ser aportada per l'antropòleg forense Manuel Polo.

Una parella va trobar les restes òssies de manera casual | Cedida

Amb tot, a qui correspon prendre la decisió de traslladar els ossos de les falanges a un laboratori per a realitzar un estudi més exhaustiu de l'ADN és al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 d'Alzira.

Una parella va trobar les restes de manera casual

Com hem explicat anteriorment, va ser una parella qui va trobar de manera casual les restes de les falanges, mentres duia a terme una visita al paratge de la Romana en Tous, que va ser el lloc a on Toñi, Miriam i Desirée van ser cruelment violades i assassinades per Antonio Anglés i Miguel Ricart.

Immediatament després de descobrir els quatre ossos —tres d'ells, gràcies al fet que la parella va furgar amb una branca que hi havia per la zona— van portar-los fins a les instal·lacions de la Guàrdia Civil d'Oliva, embolicades amb paper d'alumini. Després de realitzar les primeres diligències d'investigació pertinents, els agents van derivar les restes a l'Institut de Medicina Legal i al laboratori de criminalística de la Comandància de València

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Cau la companya pel desllunat i espera 6 h per a avisar a urgències" "VALÈNCIA: Mor en ser disparat amb una pistola tàser per la policia"