Troben el cadàver d'un home ofegat en una bassa en Paterna

La víctima estava furtant en una casa de camp quan ha sigut descoberta per l'amo, que li ha perseguit amb un garrot
L'home ha aparegut ofegat en la bassa | Google Maps

 

ACTUALITZAT 11/04/2020 a les 13.05 hores. El cadàver d'un home, de mitjana edat i nacionalitat romanesa, ha aparegut este Dijous Sant, ofegat en estranyes circumstàncies, en una bassa de Paterna, en la comarca de l'Horta de València. 

 

Segons informa 'Las Provincias', la víctima estava furtant en una casa de camp pròxima a la bassa, en la partida de Despeñaperros, quan ha sigut descobert per l'amo de la propietat. Els fets s'han produït cap a les sis de la vesprada, quan l'amo de la casa ha començat a perseguir-lo amb un garrot en la mà.

 

L'agressor, que ha sigut detingut per la Policia Nacional, ha afirmat durant l'interrogatori que li pegà alguns colps amb un pal de fusta, però que no van ser la causa de la mort. En este sentit, en el seu relat assegura que el lladre començà a córrer i es va caure de forma accidental en la bassa, a on es va ofegar perquè no sabia nadar.

 

  

En este sentit, assegura que intentà traure'l de l'aigua abans de què arribaren les primeres patrulles de la Policia, ja que la seua dona, mentres ell perseguia al lladre, va avisar al 112 per a demanar ajuda. En conéixer que la víctima s'havia ofegat, es va donar avís al Grup de la Policia Judicial de la Policia Nacional de Paterna, que s'ha fet càrrec de la investigació.

 

 

Dificultats per a traure el cos de l'aigua

Membres del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques van haver d'acudir al lloc dels fets per a traure el cos de l'aigua, una faena complicada per la dificultat d'accés i d'eixida. A demés, es tracta d'una bassa gran i profunda, pel que van haver de traure el cadàver amb cordes.

 

El cos ja ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València, a on se li practicarà l'autòpsia per a conéixer si l'home va morir ofegat o a causa dels colps. Es tracta d'un fet clau per a determinar la responsabilitat penal del detingut, que serà posat a disposició d'un jutge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!