Els valencians, d'entre els més feliços d'Espanya

Tot i que el nivell de benestar és baix

El grau de satisfacció dels habitants de la Comunitat Valenciana es situa en el tercer més alt d'Espanya amb un total de 7,1 punts sobre 10. Una felicitat que contrasta amb el nivell de benestar dels valencians, ja que en este cas és el quart més baix de tot el país. Esta és una de les conclusions de la monografia que analitza l'evolució de la qualitat de vida a Espanya i les seues autonomies entre 2006 i 2015 presentat ahir.

Bones relacions socials

Un altre aspecte que analitza són les connexions socials. En este aspecte els valencians es troben dels primers amb una puntuació de 8 sobre 10, lleugerament per damunt de la mitjana espanyola (7,8). Així, el 75% de la població espanyola assegura que contacta amb amics una vegada a la setmana i el 70% afirma que es reunix amb ells també una vegada per setmana. El contacte amb els familiars és 3 punts major que el contacte amb amics, mentre que les reunions familiars es situen 5 punts per baix de les reunions amb els amics.

Este estudi també corrobora que la zona llevantina és una de les més felices dins d'Espanya, ja que els habitants de Balears, Catalunya i la Comunitat són els que tenen una percepció més positiva de la seua vida i en canvi autonomies com Galícia es sent més insatisfeta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Accident múltiple a la V-30" "El popper, la perillosa droga de moda que hauria gastat 'la Manada' amb la jove violada"