Valentino Rossi es nega a donar la mà a Marc Márquez

«No hi ha cap problema entre els dos», va comentar el pilot italià després de l'encontre
Moment en el qual Marc Márquez intenta saludar Valentino Rossi | València Diari

 

El conflicte entre Marc Márquez i Valentino Rossi sembla enquestat en un camí de no retorn. L’italià, que veu com Márquez avança a passos de gegant a ‘Moto GP’ i fa perillar el seu espectacular llegat com a pilot, continua en peu de guerra contra l'espanyol i ahir ho va tornar a evidenciar amb un gest d’allò més polèmic i controvertit.

A la sala de premsa del circuit italià de Missano —on Rossi és el pilot més aclamat i compta amb la confiança necessària— Marc Márquez li ha ofert la mà per fer les paus al pilot italià però aquest ha fet cas omís a la seua petició. «Si ell no té cap problema per mi és fàcil, podem fer les paus ara mateix», ha comentat Márquez mentre, en girar-se, Rossi feia que no amb el cap per negar-li la salutació.

 

Molta tensió entre Márquez i Rossi

Visiblement afectat després del taxatiu ‘no’ de Valentino Rossi —recordem que l’italià és un dels ídols d’infància d’un Marc Márquez que en el seu moment va reconèixer que estava fent la col·lecció de les seues motos—, el pilot espanyol ha comentat: «Les coses són així. Què puc dir-hi?. És la segona vegada que m’ho fa, però jo seguiré corrent igual i ja està».

Rossi insistix: «No hi ha cap problema»

El pilot italià, finalment, també ha optat per seguir els passos de Marc Márquez assegurant: «No hi ha cap problema entre els dos». Finalment, doncs, ja estat el mateix pilot qui ha intentat donar un colp de porta a la polèmica en assegurar que la situació és entre ells dos i ningú més hi ha de tindre res a dir.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Una menor ferida per una cornada a Castelló" "Sorpresos quan portaven al damunt 1,3 milions d'euros a València"