El vent que afecta a la Comunitat tomba un cartell informatiu a l'A-7 a Ibi

El trànsit ha sigut desviat per a que els Bombers pugueren retirar el cartell amb més facilitats
Imatge del cartell caigut a l'A-7 | Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

 

Un cartell ha caigut este matí, dilluns 11 de desembre, a l'A-7 al seu pas per Ibi. Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, el fet s'ha produït vora les 9.30 hores del matí. La Guàrdia Civil ha desviat el trànsit per dins de la localitat d'Ibi, per facilitar el treball dels Bombers. La caiguda del cartell s'ha produït al quilòmetre 463,5 i no ha causat ferits ni danys a cap vehicle, tot i el trànsit que s'ha registrat este matí a esta carretera. Malgrat tot, els treballs de neteja de la carretera han durat aproximadament una hora.

Imatge dels Bombers retirant el cartell tombat | Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

 

Un dia ple de complicacions

Altra de les actuacions de Bombers s'ha realitzat en Alcoi, on una rama d'arbre ha caigut damunt dels cables elèctrics habilitats per al recinte firal al municipi de l'Alcoià. Altres dos successos menys greu s'han registrat a Alacant. A Muro d'Alcoi ha caigut el sostre d'una fàbrica i a Torrevieja ha caigut un toldo.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMATGES MOLT FORTES: Sorpresos practicant sexe a 100 km/h en plena autopista" "MÀXIMA ALERTA: Massiu i perillós robatori a Madrid"