Coneixes el nou virus maliciós que controla el teu dispositiu mòbil?

Si descarregues el WhatsApp Rosa, s'infecta el sistema operatiu del dispositiu i s'apoderar del control del terminal

WhatsApp In Pink

Una suposada versió de WhatsApp anomenada 'WhatsApp Pink' està circulant per les xarxes socials. Esta nova versió que ofereix una aparença nova a l'aplicació de missatgeria per als usuaris que la instal·len, no és més que un modificador d'interfície amb un color rosa que una vegada que faces clic en l'enllaç infecta el sistema operatiu del dispositiu i es fa amb el control del terminal.


Estes suposades versions de WhatsApp porten anys intentant que els usuaris modifiquen funcions com el color, que no és possible i no és present en l'App legítima de WhatsApp, per a aconseguir enganyar-los i obtindre benefici a canvi.

Un missatge insta a punxar en un botó que inclou i en cas que els usuaris de WhatsApp ho facen, s'estaran baixant un virus i perdran el control complet del seu dispositiu, el qual començarà a enviar missatges a tots els contactes.


Si ja has caigut en el parany, el primer que has de fer és desinstal·lar l'aplicació de missatgeria i netejar el telèfon de qualsevol rastre del virus. El següent pas és eliminar el caixet de cerca del navegador i finalment verificar els permisos de les aplicacions instal·lades en el telèfon mòbil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari