Un xic buscat per la justícia alemanya ha sigut detingut en València

Al detingut li constava una reclamació judicial internacional pels delictes d'evasió d'impostos, per un valor d'1.197.871 euros
El xic havia comés delictes d'evasió d'impostos, per un valor d'1.197.871 euros | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut este dimecres en València a un pròfug de les autoritats alemanyes, un xic de 34 anys, a qui li constava en vigor una reclamació judicial internacional, pels delictes d'evasió d'impostos, per un valor d'1.197.871 euros. Sa mare, amb la que presumptament va cometre els delictes, ja ha sigut condemnada. 

La detenció s'ha produït quan els agents que feien faenes de prevenció, han vist a un xic, el que no portava la mascareta obligatòria i tenia el seu cotxe pujat a la vorera, pel que els policies li han demanat la documentació.

En comprovar les seues dades per la Sala del 091 ha vist que al xic li constava una reclamació judicial internacional emesa per Alemanya, pels delictes d'evasió fiscal, per un valor d'1.197.871 euros. Els agents, després de fer les comprovacions oportunes, l'han detingut per a posar-lo a la disposició de les autoritats del país reclamant.

Posteriorment, ja en dependències policials, s'ha comprovat que el detingut hauria comés, segons consta en la reclamació internacional, un total de 68 infraccions per a l'evasió de quatre impostos diferents en el negoci familiar al costat de sa mare, qui ja ha sigut condemnada. El detingut ha passat a disposició judicial de l'Audiència Nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Denuncien a la monitora i als alumnes d'una classe de pilates en Ontinyent" "Greu ferit en caure des d'un andami en Castelló"