Un xic detingut per agredir a una agent de policia en València

El jove, de 20 anys, ha destrossat 8 cotxes del carrer
Ha agredit a un agent de policia | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un jove de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys i un altre d'atemptat contra un agent de l'autoritat, després de causar desperfectes en huit cotxes i pegar en el cap a un agent.

El jove va ocasionar numerosos desperfectes en huit vehicles estacionats en via pública, va destrossar mobiliari urbà i va pegar un colp al cap a un dels agents durant la seua detenció, segons han detallat les forces de seguretat en un comunicat.

Els fets han passat cap a les 20.25 hores de la vesprada d'este dimarts, quan la Sala del 091 ha avisat als policies que un jove estava causant molèsties dins d'una sala de jocs. Els treballadors del local van cridar l'atenció al jove, «visiblement alterat i violent», però l'ara detingut es va negar a anar-se'n de l'establiment. Després de la discussió, este es va dirigir a un bar de la zona.

L'agent ha acabat ferit

Durant el trajecte, pel que pareix, el jove ha causat «importants» danys en huit vehicles aparcats en la via pública, i al seu pas ha destrossat papereres i diferent mobiliari urbà amb puntades i punyades. Els agents s'han mobilitzat fins al bar i han sabut que després de diferents consumicions s'havia colat en un corredor interior per a orinar i en recriminar-li el propietari la seua actitud, el sospitós havia fugit cap al magatzem.

Els agents han vist al xic «visiblement nerviós i alterat» i presentava les mans amb sang i diferents ferides en la zona dels artells, fruit dels forts colps propinats. Els policies han tractat de tranquil·litzar-lo, però el jove ha fet cas omís a les seues indicacions.

A continuació, els policies s'han dirigit al sospitós, moment en què ha començat a bracejar de manera violenta i, una volta reduït, ha començat a dir «quan em lleveu les esposes us pegaré marietes de merda». En un moment determinat, el jove li ha pegat un fort colp a un dels agents, provocant-li una contusió al cap, pel que ha sigut detingut com a autor d'un delicte de danys i atemptat contra un agent de l'autoritat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferida en ser atropellada per un cotxe en Vila-real" "Cau una banda que furtava en cases amb els propietaris dins en Xàbia"