Una xica i un xic ferits en un accident entre un cotxe i un camió en l'A-7 a l'altura de Castalla

Les dos víctimes han sigut traslladades a un hospital d'Alcoi
Els dos han acabat ferits | Youtbe

Este mat√≠ de dimarts, cap a les 09.00 hores, s'ha produ√Įt un accident de tr√†nsit entre un cotxe i un cami√≥ en el quil√≤metre 474 de l'A-7, a l'altura de la localitat de Castalla, en la comarca de l'Alcoi√† (Alacant), en el que una xica de 19 anys i un xic de 27 anys han acabat ferits.

El Centre d'Informaci√≥ i Coordinaci√≥ d'Urg√®ncies de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambul√†ncia del Servici d'Ajuda M√®dica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital B√†sic (SVB). Una volta all√≠, l'equip m√®dic del SAMU ha assistit a la xica per un traumatisme cranioencef√†lic i al xic per ferides lleus.

Despr√©s de ser estabilitzats, les dos v√≠ctimes han sigut traslladades fins a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoi√† (Alacant). A hores d'ara es desconeix l'estat actual dels dos ferits.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Pillat després d'atropellar a un ciclista i donar-se a la fuga en València" "Ferit un treballador en caure-li damunt una taula de fusta en València"