Val猫ncia-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos xiques denuncien dos agressions sexuals en el multitudinari festival Arenal Sound de Borriana

Arenal Sound | ep

 

La Gu脿rdia Civil investiga a dos h貌mens per la seua presumpta implicaci贸 en diferents agressions sexuals a dos xiques, dins del transcurs del festival Arenal Sound de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa de Castell贸. 

 

Els agents investiguen estos incidents, que van prouirse esta localitat castellonenca, en la que durant tota la setmana s'ha estat celebrant un dels festivals de m煤sica m茅s populars de la Comunitat i que congrega a milers de persones de tot el m贸n. 

 

D'una banda, els efectius policials han detingut a un jove de 25 anys, com a presumpte autor d'una agressi贸 sexual a una xica. La jove que havia denunciat els fets, acusava el xic de tocaments no consentits. 

 

A pesar de qu猫 la xica, ha assegurat que havia quedat amb ell per a trobar-se en l'esdeveniment musical en un dels banys del recinte, en el moment en el que la jove va voler detindre esta trobada, l'altre xic no li va obeir i li va realitzar, suposadament, eixos tocaments. 

 

D'altra banda, una altra xica de 20 anys, ve茂na de Borriana, tamb茅 ha denunciat una agressi贸 sexual i violenta. La jove va ser trobada ensaguinada pel personal de seguretat de l'esdeveniment, i va ser traslladada fins a una ambul脿ncia per a rebre tractament m猫dic.

 

Segons la jove, en la matinada del divendres al dissabte, un jove la va agafar per la cintura i li va realitzar tocaments no consentits. Pel seu rebuig, el jove, no major de 30 anys, li va propinar tres colps en la cara.

 

Tamb茅 pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram