Un xiquet de 4 anys cau per un forat del clavegueram en Alacant

El menor estava jugant en una zona de jocs infantils
Tapa del clavegueram en la ciutat d'Alacant   | Cedida

Áxel, un xiquet de quatre anys d'Alacant, ha caigut per un forat del clavegueram este diumenge a les 13.00 hores en un accés a la platja de l'Almadrava. Els fets passaven quan, el xiquet, que jugava en una zona de jocs infantils, va xafar una tapa que estava desplaçada uns centímetres. El menor, al girar, es va colar pel forat, i va quedar penjant, amb el cap i els braços fora i la resta del cos dins de l'accés al clavegueram, d'un metre i mig de profunditat i per a on passava aigua.

El xiquet no estava a soles. David, son pare, explicava que «l'espant ha sigut terrible. Han sigut uns segons, fins que l'he pogut traure del forat... No li desitge a ningú eixe moment... Per uns instants, he pensat en el cas del xiquet de Màlaga». Després, ha lamentat el mal estat de la tapadora, just al costat d'una àrea infantil en una zona de passeig de l'Albufereta, lloc molt transitat. El progenitor ha informat que iniciarà accions legals contra l'Ajuntament per este fet.

El mateix David va avisar a la Policia Local i l'Ajuntament, que va acordonar la zona i, durant la jornada del diumenge, estava previst el segellament de la tapa per a evitar que es repetiren situacions com esta. La regidoria de Seguretat ha confirmat que el rovell hauria cedit la tapadora i esta s'hauria quedat oberta uns centímetres.

Quant a l'estat del menut, que va tindre l'accident perquè son pare no va poder arribar a temps per a evitar que no caiguera, va ser portat a un centre de salut. Allí, afortunadament, després d'un reconeixement mèdic exhaustiu, l'informe confirmava que només presentava algunes ferides en les axil·les.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"20 km de retencions en l'A-7 per accident múltiple en València en sentit Barcelona" "Les sospites de la mare de Marta del Castillo: «No ho va fer a soles. No el perdonaré»"