Mor el conductor d'un escúter elèctric envestit per un cotxe en Alacant

El fill de la víctima li havia regalat el vehicle a son pare, malalt del cor, per a que no es cansara tant
El conductor de l'escúter elèctric va patir un colp mortal a l'entrada del Rebolledo | Pixabay

 

Este divendres, a les 21.00 hores de la nit, s'ha produït un accident a l'entrar de la pedania del Rebolledo en Alacant. Els implicats han sigut un conductor d'un escúter elèctric i el conductor d'un turisme. Este segon ha envestit al primer i li ha causat la mort en l'acte. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els efectius policials que estan investigant la causa dels fets.

 

Tal com avança 'Información', un home de 61 anys ha mort este divendres de vesprada en ser envestit per un turisme. El conductor del cotxe, de 78 anys, no ha patit cap lesió i ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia. Segons pareix, l'escúter era un regal del fill de la víctima a son pare, malalt del cor, per a que no es cansara tant, tal com recorda la cambrera d'un bar pròxim a l'accident i del que eren clients habituals tant el pare com el fill.

 

El colp va ser mortal per a la víctima i els servicis sanitaris no van poder fer res quan van arribar. Sí que van atendre al fill que, quan va acudir al lloc dels fets, tenia un atac d'ansietat. Ara per ara, la policia està investigant si el difunt portava casc i l'escúter tenia llums. És la primera víctima mortal d'un escúter elèctric en Alacant, però l'ordenança municipal que està preparant l'Ajuntament d'Alacant per a regular l'ús dels vehicles elèctrics en la ciutat només contempla els patinets, però no té previst regular el vehicle que ha patit el fatal accident.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!