Un xiquet valencià dóna els regals de la seua comunió a una ONG

Valorats en més de 7.000 euros

 

Un xiquet de La Pobla de Vallbona, El Camp de Túria, ha demanat que tots els regals que rebera en la seua comunió foren donatius per a un projecte de Manos Unidas en un centre d'acollida a la India. En total, Rubén, que així s'anomena el xiquet, ha rebut més de 7.000 euros d'amics i familiars, i els ha entregat a l'ONG per a que facen ús d'ells en aquell país en un centre on viuen xiquetes d'entre 4 i 18 anys.

Amb l'ajuda de la seua mare, Rubén, de 9 anys, va escriure una carta a tots els convidats demanant-los esta col·laboració i explicant-los el motiu pel qual no volia regals i sí donatius per a la gent que realment els necessita.

Gràcies a Déu tinc tot el necessari, així és que he pensat que si volieu fer-me un regal per a este dia, podeu donar-li molt més fruit fent una donació anònima per a un projecte de Mans Unides en el qual estic col·laborant

Amb esta carta, el xiquet va convencer a la majoria d'amics i familiars, que van respondre immediatament i donar un gran exemple d'humanitat que deuria començar a imitar-se en altres llocs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"INCREïBLE: Un cotxe acaba dins del mar a la costa alacantina" "FLIPA: Este és el xampú de la reina Letizia i que pots comprar en Carrefour"