Es va aliar amb un paparazzi per a difamar a Fidel Albiac

"Jo no coneixia de res a Fidel i Antonio David Flores em pagava per a parlar malament d'ell i gravar-li càmeres ocultes", ha dit este testimoni

El documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, que va acabar ahir amb una Rocío molt més forta i empoderada, ha remogut les consciències de molta gent, tant dels qui la coneixen en persona com dels qui només a través de la televisió.

Així ha ocorregut amb un home, procedent de Sevilla, al qual, segons el seu testimoniatge, un soci d'Antonio David Flores va pagar per a fer mal a Rocío.


En concret, es tracta d'un home contractat per un paparazzi, aliat a Antonio David, perquè seguira "amb cambra oculta" a Fidel Albiac, el marit de Rocío Carrasco, l'home que la va trobar quan ella havia intentat suïcidar-se i que, tal com va dir ahir, no l'ha deixada sola en cap moment.

Per si el pare de Rocío Flores no tenia prou en tot el que s'està dient d'ell a causa del documental, ara li han donat una nova estocada, i segurament continuarà eixint gent que parle de les seues ardits per a acabar amb la seua exdona. Com defendrà açò la seua familia?"Em feien dir barbaritats de Fidel"

 

"Jo no coneixia de res a Fidel, però em feien parlar barbaritats d'ell. Havia de dir que era un golf", ha dit este anònim, al qual l'obligaven a vestir-se de manera "vulgar" perquè relacionaren a Fidel amb les males companyies.


Segons este testimoni, penedit d'haver acceptat aqueix treball en escoltar a Rocío, Antonio David volia eixos falsos enregistraments per a després presentar-les com a proves en la televisió. L'exmarit de Rocío també va prometre a este sevillà que, si col·laboraven, podria eixir en els programes.


Que haurà de dir Rocío Carrasco la setmana que ve en la seua entrevista al plató?

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es va quedar en el dia de la pallissa': seguisc sense entendre la distància" "Els fans de El Hormiguero omplin d'afalacs a Felipe González"