Ana Rosa Quintana ha tingut insinuacions per fer política

La presentadora ha declarat que, gràcies al contingut del seu programa «si haguera volgut fer política, ho hauria pogut fer; però jo sóc el que vullc ser: periodista»
Ana Rosa Quintana ha tingut insinuacions per a entrar en el món de la política | TELECINCO

 

Ana Rosa Quintana, coneguda per presentar ‘El programa de Ana Rosa’, ens ha sorprés novament amb les seues declaracions. El principal contingut del programa de Telecinco, emés durant els matins, tracta les novetats més rellevants del panorama nacional a través d’una taula política, en la que diferents col·laboradors i experts opinen i reflexionen sobre eixos fets.

Formats per components de diferents partits, els tertulians obrin debat i exposen els seus arguments intervinguts per Ana Rosa Quintana. Esta temporada ha conseguit un 19,1% de 'share', i la vida política de la presentadora continua sent molt intensa.

Fa temps que la periodista va prendre la decisió d’abandonar les faenes de producció per a centrar-se en ser presentadora i disfrutar de més temps amb els seus companys o, fins i tot, de dinars amb polítics. El fet de reunir-se amb membres de diferents partits li està sent criticat perquè això suposa no tindre objectivitat en el moment de debatre certs temes.

'El programa de Ana Rosa' es caracteritza per la seua taula política | TELECINCO

 

Ana Rosa Quintana, molt implicada amb la política

Durant la taula política del programa matinal, Ana Rosa Quintana sempre es mostra molt activa i implicada i mai es mossega la llengua quan vol donar el seu punt de vista. Juntament amb una actitud profundament feminista, la presentadora s’ha convertit en una persona molt influent en els mitjans de comunicació espanyols, encara que ella no estiga del tot d’acord: «Ja m’agradaria. Nosaltres reivindiquem coses, opine el que vullc, però no em fan cas», comenta Ana Rosa.

Sempre ha defés que en eixe espai de debat polític hi ha cabuda per a qualsevol tertulià que vullga donar la seua opinió, independentment de les seues ideologies: «Crec que el meu programa és el més plural de tots. S’assenten Inda, Monedero, Carmona, María Claver... És un programa a on, pràcticament tots els mitjans de comunicació, tenen un representant. El que em pareix inacceptable és que un polític opine a qui he d’assentar en la meua taula. I per ací no passaré», explica la periodista.

Les seues reivindicacions polítiques l’han conduït a rebre ofertes per a entrar dins el món de la política, però ella les ha rebutjat totes: «Alguna insinuació he tingut. Si haguera volgut fer política, ho hauria pogut fer; però jo sóc el que vullc ser: periodista. Això sí, no hauria sigut una mala política», ha declarat amb humor Ana Rosa Quintana.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La sorprenent actuació d'un convidat que deixa a Griso sense paraules" "Terelu, sobre 'El caso Alcàsser': «Em va paréixer una vergonya»"