Ana Rosa, sense pèls en la llengua, a Zapatero: «Este senyor, a què ve ara?»

La presentadora no ha rebut positivament les declaracions de l'expresident espanyol sobre els presos catalans en l'entrevista que ha concedit a una ràdio catalana
Ana Rosa Quintana ha criticat fortament les declaracions de Zapatero de la seua entrevista en una ràdio catalana | TELECINCO

 

L'entrevista de l'expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a una ràdio catalana ha fet esclafir l'opinió pública. L'expresident va advocar pel diàleg amb els polítics independentistes durant l'entrevista, i alguns dels seus comentaris no van agradar a Ana Rosa Quintana, qui ha rebatut els arguments de Zapatero de manera contundent en el seu magazín 'El programa d'Ana Rosa'.

 

L'expresident va deixar ben clara la seua opinió sobre el procés judicial. Preguntat per la possibilitat de l'indult, va contestar: «Estic a favor que s'estudie si ho demanen. Però el president del Govern sempre té més informació que ningú», va opinar Zapatero. Paral·lelament, el polític va assegurar haver mantingut converses amb Oriol Junqueres i es va declarar «militant del diàleg i de l'entesa».

 

Ana Rosa, furibunda, esclata contra l'expresident   

De la mateixa manera, Ana Rosa Quintana ha demostrat que no té pèls en la llengua i ha criticat durament les declaracions de Zapatero. «Això és molt greu. Este senyor, després de llançar a perdre el tema de Veneçuela, a què ve ara? A fotre... ehhh... a perseguir Catalunya? De veres...», ha exclamat la presentadora.

 

I és que Quintana no ha volgut deixar canya dreta i considera que els comentaris de l'expresident són una falta de respecte cap a Pedro Sánchez: «Als expresidents haurien de prohibir-los parlar en públic. Home, en plenes negociacions d'investidura, deixa amb el cul a l'aire al president del Govern», ha criticat.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris