Andreu Buenafuente critica durament a Fran Rivera per les seues declaracions

El torero ha sigut molt criticat pel seu comentari sobre el suïcidi de la treballadora sobre la qual es va viralitzar un vídeo sexual.
Andreu Buenafuente ha sigut molt crític amb Fran Rivera | Movistar+

 

Andreu Buenafuente aprofitava el seu monòleg d’obertura del programa ‘Late Motiv’ per a estirar les orelles al torero Fran Rivera, que va realitzar unes polèmiques declaracions en el programa ‘Espejo Público’, i ara li estan passant factura.

 

Rivera va comentar el cas de l’empleada de l’empresa Iveco que es va suïcidar després de què es viralitzara un vídeo d’ella mantenint relacions sexuals, justificant que els hòmens «eren incapaços de tindre un vídeo així i no ensenyar-lo». Les crítiques no es van fer esperar i li han caigut al torero per tots els costats, des de les xarxes fins a professionals del món de la televisió, com és el cas d’Andreu Buenafuente.

«El cervell se te queda adormit»

El presentador va començar la nit aprofitant una metàfora taurina: «El torero Fran Rivera ha sigut notícia per dos orelles i un rabo: dos orelles amb les quals hem escoltat el que ha dit i un rabo amb el qual pareix que pensa (...) Segons ell, s’ha difós perquè quan reps un vídeo així, per ser home, no pots evitar difondre’l». 

 

Buenafuente continuava amb la següent tesi: «Pareix que s’acumula tota la sang en les parts baixes, el cervell se te queda adormit i ho envies». Finalment, el presentador va extraure la seua pròpia conclusió al respecte: «Jo crec que estes coses passen quan tens totes les llums que tens en el vestit de torero». Els internautes han alabat el gest d'Andreu Buenafuente i han volgut aplaudir les seues paraules i sinceritat:

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alessandro Lequio confessa posar-se calent amb els crits de Violeta" "Antena 3 paralitza l'emissió de 'Tu cara me suena' temporalment"