INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Les Azúcar Moreno abandonen 'Supervivientes 2019'

Per la seua banda, Violeta Magriñan torna al concurs i explica per quin motiu se'n va anar temporalment
Les germanes van explicar que no s'havien adaptat al concurs | TELECINCO

 

Les Azúcar Moreno ja són història en 'Supervivientes 2019'. Les famoses germanes han decidit abandonar l'illa d'Hondures després que cinc dies abans, ja ho proposaren amb Isabel Pantoja. Finalment, després de meditar-ho molt, durant el debat d'ahir per la nit van anunciar que preferien anar-se'n ara del programa que no fer un mal concurs, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

Les cantants van confessar que no han conseguit trobar el seu lloc en el concurs i que, davant d'eixa situació, havien decidit tornar a Madrid i acabar d'esta manera amb la seua participació en el programa més aventurer de Telecinco. Jordi González, presentador del debat que té lloc cada diumenge, es va mostrar prou disgustat per l'actitud i la decisió de les Azúcar Moreno i va assegurar que li pareixia de molt poca professionalitat la seua decisió. Amb tot, va despedir-se d'elles amb un: «Adéu!».

 

 

 

I Violeta torna al concurs...

La segona notícia de la nit va ser el retorn a l'illa de la valenciana Violeta Magriñan, després que abandonara el concurs la setmana passada per «problemes personals». Estos problemes personals van acabar sent un resultat positiu en la prova d'embaràs. González va llegir en directe, i amb permís de la concursant, un informe en el qual s'explicava què havia passat amb Violeta. En eixe sentit, va explicar que la concursant havia donat positiu en un test d'embaràs i que, per això, va haver d'abandonar l'illa i sotmetre's a una revisió mèdica més exhaustiva per a confirmar el seu estat de salut.

Violeta Magriñan va confessar perquè se n'havia anat del programa | TELECINCO

 

 

Finalment, els metges han descartat l'embaràs i han relacionat els seus problemes de salut com nàusees o malestar amb el dejú i les males condicions amb les quals han de conviure els concursants del programa de supervivència. Amb este tema aclarit i amb unes noves recomanacions mèdiques, la de la Vall d'Uixó va poder incorporar-se de nou al programa i es va retrobar amb els seus companys. En especial amb un: Fabio. Violeta va confessar que sentia alguna cosa per ell i que veia en ell coses que mai havia vist abans en un home.

 

Però deixa a Julen en casa

Per este motiu, va fer pública la seua separació amb Julen, amb qui compartia una història d'amor fruit del seu pas pel programa 'MHYV'. Per la seua banda, Julen, que es trobava en el plató, va rebre la notícia diguent: «Estic prou malament perquè m'he deixat la cara per la nostra relació. No crearé una guerra. He estat preocupant-me per la teua família, perquè m'ha nascut d'eixa manera i perquè sentia que estava en deute amb ells. T'estimaré sempre».

 

Per la seua banda, la valenciana va sentenciar: «No he fet res roín, però que m'ataque en Espanya. Jo no sabia que anava a passar això! Com vols deixar-me a mi per televisió? No m'he enamorat de Fabio, però m'he donat compte que si em passa això amb ell, és perquè no estic enamorada de tu». Ara només cal esperar per saber com evoluciona la relació entre Violeta i Fabio i si, realment, triomfa l'amor.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!