URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

Blas Cantó representarà a Espanya en 'Eurovisió 2020'

TVE ha fet oficial la participació de l'exmembre d'Auryn en el Festival de la Cançó
Blas Cantó representarà a Espanya en Eurovisió | Cedida

 

Televisió Espanyola ha anunciat este dissabte, 5 d'octubre, que el cantant Blas Cantó serà finalment el representant espanyol d'Eurovisió 2020. La notícia arriba dies després de què la mateixa cadena anunciara que l'elecció del representant del pròxim festival seria a través de selecció interna, a diferència dels dos anys anteriors.

 

D'esta manera, Blas Cantó, conegut per formar part durant anys del grup Auryn i que actualment està triomfant amb la seua carrera en solitari, farà un salt més en la seua carrera amb l'objectiu de deixar en bon lloc a Espanya en el pròxim festival de la cançó, l'esdeveniment musical més important de l'any a escala global i un dels esdeveniments anuals amb més audiència en tot el món.

Blas Cantó intentarà deixar a Espanya en bon lloc | Instagram

 

El festival d'Eurovisió 2020 se celebrarà durant els pròxims 12, 14 i 16 de maig, sent l'últim dia la data de la gran final, en la ciutat holandesa de Rotterdam, després de què Països Baixos guanyara el festival en l'edició de 2019 amb el cantant Duncan Laurence i la seua cançó 'Arcade'.

 

Blas Cantó supera a altres favorits com Ruth Lorenzo, David Bustamante i Cristina Ramos

El nom de Blas Cantó porta anys sonant com una de les veus que podrien representar a Espanya en Eurovisió. Els anomenats 'eurofans', seguidors incondicionals del concurs, volien la seua elecció pel fet que és un dels cantants més versàtils del panorama musical espanyol actual, com va demostrar amb la seua victòria en 'Tu cara me suena' .

 

Este any, després de la notícia de què TVE faria una selecció interna per a elegir al representant espanyol, els 'eurofans' van començar a fer les seues travesses per a vore qui podia ser l'elegit. La cadena havia anunciat també alguns noms que barallava per a la cita musical, entre ells el de Ruth Lorenzo, que ja va participar en 2014 amb 'Dancing in the rain' i va obtindre una meritòria desena posició.

Blas Cantó té set mesos per a preparar-se per a 'Eurovisión' | Cedida

 

A pesar de tot, el nom de Ruth havia caigut de la llista, conformada també per altres pesos pesants com Cristina Ramos o David Bustamante, l'últim gran favorit per a emportar-se l'honor. Molts 'eurofans' no estaven d'acord amb l'elecció del càntabre i ja s'estaven portant les mans al cap en les xarxes, pel que l'elecció de Blas Cantó ha suposat tranquil·litat per a tots ells.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!