Carlota Corredera traeix a Rosa Benito: «El que tu m'explicaves et deixa fatal ara»

La presentadora ha assegurat que Rosa Benito sempre ha parlat malament de Rocío Flores durant les publicitats de 'Sálvame'


Rosa Benito ha estat una de les col·laboradores més polifacètiques de Telecinco, ja que ha treballat en gairebé tots els programes de la cadena. Benito ha fet diversos amics en programes com 'El programa de Ana Rosa', 'Sálvame' i 'Viva la vida', i fins i tot els ha revelat algunes confidències sobre la seua vida.

Carlota Corredera confessa que Rosa Benito parlava molt malament de Rocío


Rosa Benito sempre ha defensat a la seua neboda Rocío Carrasco i, a més, no s'ha tallat ni un pèl en carregar contra Antonio David Flores. Però ara ha canviat d'opinió i està fent tot el possible per perjudicar a la protagonista de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Sembla mentida que la col·laboradora siga tota una veterana en el món de la televisió, ja que no pensa en què està tot gravat i que les seues contradiccions poden jugar en contra seua. A més, per si no n'hi hagués prou, Carlota Corredera ha fet una afirmació que podria tacar la imatge pública de l'exdona d'Amador Mohedano.

La presentadora de 'Sálvame' ha volgut compartir amb els seus companys una confessió que va fer-li Rosa Benito fa molts anys. Carlota Corredera ha assegurat que no vol parlar molt de la seua excompanya, a la qual encara li guarda un afecte tot i el comportament que va tenir amb el programa i alguns dels seus amics, però ha manifestat que no entén per què Rosa carrega contra Rocío Carrasco i es posiciona a favor d'Antonio David i Rocío Flores.

Així doncs, malgrat que Corredera ha assegurat que no vol trair a Rosa Benito, ha confessat que durant les publicitats de 'Sálvame', Rosa parlava molt malament de Rocío Flores.

El canvi d'opinió de la col·laboradora

Rosa Benito ha canviat el seu guió i ha decidit carregar contra Rocío Carrasco, però encara no se sap el motiu. Tot i això, es rumoreja que podria estar defensant-se perquè és possible que Carrasco parle de la seua tia en el documental i la deixe molt malament.

De fet, Amador Mohedano ha estat un dels grans damnificats de l'últim episodi, ja que Rocío Carrasco ha manifestat que no vol parlar sobre el seu tio perquè abans vol emprendre accions legals. Possiblement Rosa també té por de l'entrevista que concedirà Carrasco dimecres vinent a Telecinco i que segurament, posarà en el punt de mira a molts membres de la família.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'esbroncada de Jorge Javier Vázquez a Carlota Corredera: «Quina p*tada m'has fet»" "No és un somni d'Antonio Resines: el retorn de 'Los Serrano', més a prop que mai"