Es completa el càsting de 'Tu Cara Me Suena' amb concursant estrella

Mario Vaquerizo tanca la llista de l'edició que començarà a principis d'any
Mario Vaquerizo concursant de 'Tu cara me suena 8' | ValènciaDiari

Restava un nom al llistat de concursants confirmats pel talent d'imitacions d'Antena 3 i que produeix Gestmusic. Durant les últimes setmanes han sigut molts els noms que s'han anat confirmant amb comptagotes, però encara quedava conéixer el que es preveu que siga un dels protagonistes més revolucionaris d'esta edició.

Mario Vaquerizo, component de 'Las Nancys Rubias' i marit de la cantant Alaska, serà qui complete la llista d'integrants de 'Tu cara me suena 8'. El seu nom no ha sorprés als seguidors del format, ja que és prou habitual vore a Vaquerizo en diferents programes de televisió protagonitzant moments còmics.

Vaquerizo ha participat en altres talents televisius

Este nom, que ha sigut confirmat en primícia pel portal Yotele, es suma als de Maria Isabel, Jorge González, Nerea Rodríguez, Cristina Ramos, els Gemeliers, Rocío Madrid, El monaguillo i per últim, Belinda Washington.

Vaquerizo compta amb varis talents i concursos televisius a l'esquena com per exemple 'Levántate all stars' o 'Masterchef celebrity' i ha sigut col·laborador de nombrosos programes com 'Zapeando', 'El Hormiguero' o 'Likes', entre d'altres. Este fet ens fa pensar que no li serà gens complicat fer-se amb la complicitat dels espectadors i conseguir bons resultats en les votacions setmanals. El moment més esperat de tota l'edició, serà sens dubte, si es produix una visita d'Alaska i interpreten una cançó els dos junts. 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tot el que has de saber sobre la repesca de 'GH VIP'" "Isabel Pantoja fa les paus amb Telecinco"