L'actriu Josele Román admet haver caigut en una ruïna absoluta

Ha explicat que no ha guanyat massa diners perquè moltes voltes ha treballat debades
L'actriu Josele Román en una imatge promocional | Twitter

L'actriu que va obtindre una gran popularitat en els anys 70, ha aparegut en el programa 'Sálvame' a on ha admés trobar-se arruïnada i no tindre recursos per a viure, pràcticamentJosele Román ha explicat que durant els seus anys de màxima activitat professional no va guanyar tants diners, perquè moltes voltes no ha cobrat pels seus treballs, un mal que, segons explica, li seguix passant perquè es deixa enredrar pels arguments dels productors.

La professió li gira l'esquena

A més, l'actriu que ha aparegut en sèries com 'La que se avecina' o 'Las señoras del (h)Ampa' ha ensenyat en les condicions en les que viu i ha ensenyat una casa en un estat molt precari. El reporter del programa li ha preguntat si ha demanat ajuda a companys seus de professió, però ella diu que mai ningú l'ha ajudat.

Obre les portes a participar en un 'reality'

En un altre ordre de temes, l'actriu confessa que li agradaria participar en algun 'reality' de televisió, perquè consumix molts programes d'eixe estil i creu que té molt per a aportar. Després de la declaració d'intencions, Jorge Javier Vázquez ha dit agarrar-li la paraula i tindre en compte el seu nom per a futurs programes de telerealitat de la casa. A més, el presentador ha afegit que tenia la sensació que algú important l'estaria vegent en aquell moment en la televisió i que prompte li oferiria una faena.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenten estafar Kiko Rivera fent-se passar pel seu representant" "Anabel Pantoja preocupa als seus seguidors amb la seua última fotografia"