La ruïna de Teresa Rabal, la cantant del 'Veo veo'

És la cantant que més discos infantils ha venut en Espanya
Teresa Rabal és la cantant que més discos infantils ha venut en Espanya  | Cedida

 

Pocs artistes conseguixen que la seua fama perdure. És fàcil que després de tastar l'èxit, tornen a la vida que portaven o, fins i tot, caiguen en la ruïna. La cantant Teresa Rabal, estrela infantil de moltes generacions, no passa per un bon moment i assegura haver perdut gran part del que tenia. Ha explicat en una entrevista en la ràdio que ha hagut de vendre's la casa per a pagar deutes que havia acumulat durant la crisi i ha tornat a viure en ca sa mare.

«¿Qui no ha tingut deutes? Jo en tenia perquè en els moments de crisi treballàvem amb institucions, i es van fer bola», explica la cantant. «Té una casa enorme i està molt major. Al cap i a la fi, sempre ha estat ahí, per tant, n'estic encantada», afig Rabal sobre la idea de conviure amb sa mare.

L'econòmic no és l'únic ni el més important dels problemes que ha hagut d'afrontar la cantant en els últims anys. En fa un parell, va superar un càncer de mama, poc després que morira el seu home. 

La cantant que ha venut més discos infantils en Espanya

Filla dels actors Paco Rabal i Asunción Balaguer, Teresa s'embarcava de jove en la carrera d'actriu, tot i que el triomf li arribaria com a cantant en els 80. Es va convertir en tot un referent en l'entreteniment infantil amb cançons com 'Veo veo'. Amb 24 discos a l'esquena, és la cantant que més discos infantils ha venut en Espanya amb un total de 7 milions.

I les seues populars cançons per a xiquets li van obrir també les portes de la televisió. Després de protagonitzar durant deu anys la gira 'El circo de Teresa Rabal', triomfaria en programes infantils en Telecinco i Antena 3. Una trajectòria d'èxit que acaba en problemes econòmics per a la cantant. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paula Echevarría torna a la TV amb una nova sèrie per a Telecinco" "L'espectacular jornal que cobrarà Màxim Huerta lluny d'Ana Rosa Quintana"