El cor valencià 'Les Veus de la Memòria' emociona el jurat de Got Talent

Aquest cor, format per persones amb alzheimer, pretenia demostrar amb la seua actuació el poder de la música.
Imatge de l'actuació de Les Veus de la Memòria a Got Talent | Telecinco

 

El cor Les Veus de la Memòria, pertanyent a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de València (AFAV), va emocionar anit al jurat de Got Talent Espanya, en l'estrena d'aquest programa de Tele 5, per la qual cosa va rebre quatre sís i passa a la segona fase.

Aquest cor, format per persones amb alzheimer, pretenia demostrar amb la seua actuació, el poder de la música per a aquestes persones i com la música desperta les emocions i els ajuda a recuperar la memòria.

Les persones que formen part del cor, patrocinat per la Fundació Divina Pastora, reben musicoteràpia en el Centre de Dia d'AFAV, i tenen el propòsit de conscienciar a la societat sobre el que podem fer pels malalts d'alzheimer. Com va expressar després de la seua actuació, Pascual, un dels membres del cor, "les cançons que aprenc en el Centre no se'm graven en les neurones, se'm graven en el cor".

El cor, codirigit per la musicoterapeuta d'AFAV, Soledad Corachán, i per Jorge Sánchez, va posar al públic en peus i va emocionar als quatre membres de jurat fins a arribar a les llàgrimes. Edurne, a més, va cantar amb el cor la tornada de la seua cançó "Començar el dia", que Els Veus de la Memòria havia aprés per a donar una sorpresa a la cantant.

Així doncs, Paz Padilla, Eva Isanta, Edurne i Risto van dir "sí" a les Veus de la Memòria, per la qual cosa tornaran en la segona fase del programa. Serà una nova oportunitat per a comprovar el poder de la música.

Edurne emocionada amb l'actuació de 'Les Veus de la Memòria' a Got Talent | Telecinco

 

El cor Els Veus de la Memòria està integrat per 48 malalts d'edats compreses entre els 55 i els 92 anys, i 10 veus en ombra (voluntaris que participen com a suport). Els directors del cor són la musicoterapeuta d'AFAV Soledad Corachán i Jorge Sánchez.

Pots veure l'actuació completa ací:  www.telecinco.es/gottalent/coro-emocion-lagrimas-memoria-alzheimer-corazon_2_2698530155.html

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sergio Dalma ven sa casa de Zamora per 250.000 euros" "ATENCIÓ: Pedro Cavadas visita "El Hormiguero""