Desapareixen els noms de Toñi i Encarna Salazar de 'Supervivientes'

La productora del reality, després de vetar-les en Telecinco, les ha eliminades de la capçalera del programa
Les Azúcar Moreno són borrades de la capçalera de 'Supervivientes'  | Telecinco

 

L’abandonament del reality d’aventures 'Supervivientes' de Toñi i Encarna Salazar, membres del grup musical 'Azúcar Moreno', els està portant moltes conseqüències negatives a les dos germanes. A causa de la seua precipitada eixida de l’illa d’Hondures sense cap justificació, les dos han hagut d'enfrontar-se a una penalització econòmica.

 

Com a resultat d'això, l’organització de 'Supervivientes' s’ha posicionat contra les 'Azúcar Moreno' i ha deixat clar que les cantants no són benvingudes a Mediaset. De fet, va ser el presentador Jorge Javier Vázquez qui va anunciar que ni Toñi ni Encarna serien convidades a cap espai més de 'Telecinco', i va procedir a despedir-les del plató.

 

Dies després d’eixos fets, pareix que la cadena televisiva no ha tingut prou amb estes mesures i ara vol borrar el seu rastre definitivament del reality de 'Supervivientes' i, per això, han pres la decisió de retirar el seu nom de la capçalera del programa.

 

Els seguidors del reality van comprovar ahir que Mediaset continua recordant el mal comportament de les 'Azúcar Moreno' i això ha provocat que el seu nom haja sigut borrat de la capçalera que inicia al programa.

 

Els noms de Toñi i de Encarna Salazar han sigut eliminats | Telecinco

 

En el vídeo inicial, a on s’inclou el nom de tots els concursants –hagen sigut expulsats, o no– es mostren diferents imàtgens i vídeos de convivència dels participants. No obstant això, les dos cantants ja no apareixen, fent que el seu breu pas per Hondures haja desaparegut per complet.

 

D’esta manera, ara ja no poden tornar a vore's els conflictes que van tindre amb els seus companys, la seua col·laboració durant els reptes o el seu salt d’helicòpter, com si no hagueren posat mai un peu en l’illa.

 

Amb este fet tan contundent, la productora de 'Supervivientes' ha volgut castigar l’engany realitzat per les 'Azúcar Moreno'. No només les han vetat, sinó que, a més, han borrat la seua presència.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!